Bemutatkozunk

Mit jelent számunkra, hogy Világáthidaló?

Azt jelenti, hogy számunkra egyformán létezik a látható és a láthatatlan világ, és szeretnénk azok lenni, akik hidat képeznek a kettő között azoknak, akik szeretnék a világot ebben a minőségben megtapasztalni, a Teljességet meglátni, érezni, és élni.

33 éve már, hogy először találkoztam személyesen a halál témával. Felnőtt szakápolóként 18 évet dolgoztam az egészségügyben, és szociális intézményekben. Mindennapi tapasztalás volt a haldoklás, és a halál.

Az elmúlt 15 évben az egészségügyet az alternatív vonalra cseréltem.

Lélek és Életgyógyászként, Családállítóként a haldoklás és halál más szintjeit ismerhettem meg. Megtapasztalni a Térben a halál nagyságát, a felszületettek nyugalmát, és látni az itt maradottak fájdalmát…segíteni őket elköszönni, megérteni, elfogadni. Új nézőpontokat adni, támogatni, nyugtatni, hogy: Jól van ez így!

Oldásokat mondani, hogy könnyebb legyen elfogadni. Megmutatni, hogy nem hiába történt semmi. Láttatni, hogy akik meghaltak, ők is itt vannak, velünk egy térben. Ők fekszenek, mi pedig állunk a térben. Kapcsolódhatunk, segítséget kérhetünk, általuk és velük teljesebbé válhat életünk.

Most pedig a rengeteg tapasztalattal és tudással együtt tanítani, támogatást adni, elkísérni. A haldoklót az utolsó útján, a családtagot pedig az életbe visszavezetni. A Felszületett Léleknek lehetőséget adni, hogy tudjon az élőkkel kapcsolódni, hogy egy-egy mondattal békét, és nyugalmat tudjon adni. Kapcsolódni azokkal, akik az utat már végig járták…és ezzel a két világ között hidat képezni.

Ezt szeretnénk odaadni, megmutatni, megtanítani.

El szeretnénk mondani, hogy ti is meg tudjátok csinálni, és hogy amikor majd eljön az idő, képesek lesztek odaállni, segíteni, támogatni. Mert bármelyikünk képes hallgatni, a másik ember kezét megfogni, mosolyogni, bíztatni, hogy merjen tovább lépni…és van amikor a tovább, a következő lépés, már a Szellemi dimenziókba történik. Ez az Élet, a Rend, és hidd el, jól van ez így!

Ha érintett vagy a halál, haldoklás, gyász témában, és szeretnél valakivel beszélgetni, ha nem szeretnél ebben a témában egyedül lenni, ha szeretnéd a láthatatlan világot megismerni…

Ismerd meg a témában gondolatainkat, és ha szeretnél velünk kapcsolódni, keress minket bátran!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com