Felhasználási feltételek

A honlapunk (http://www.vilagathidalo.com) használatakor elfogadja a következőkben felsorolt feltételeket, amelyet jogunkban áll szükségszerűen időről időre megváltoztatni.

A dokumentumban megjelenő közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, mail stb.) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az Internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

A feltételek a vilagathidalo.com oldalhoz tartozó interneten megtalálható oldalakra érvényesek. Amennyiben elhagyja honlapunkat, ez által más internetes honlapra navigál át, úgy ott más feltételek és jogi közlemények találhatóak, ez által azok érvényesek. A vilagathidalo.com-tól független oldalak jogi, tartalmi nyilatkozatáért, annak hiányáért Váradi Andrea és Dömötör Aletta felelősséget nem vállal.

http://www.vilagathidalo.com weboldal és domain név Váradi Andrea tulajdona, amely társaság felelős az internetes oldal működtetéséért is. Amennyiben a világáthidaló,  vagy a „mi” kifejezést illetve szót használjuk, abban az esetben az adott leírásban, dokumentumban, vagy mindkettőben egyaránt beszélünk/írunk a cégről, az internetes honlapról (www.vilagathidalo.com).